Yangın Algılama Sistemleri Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article




Tasarımları gereği, en hayır sonucu hızlı alevlenen yangınların tespitinde verirler. Yavaş vüruten, dünya sıcaklığının ağır sıklet kırıcı yükseldiği yangınlarda semereli çdüzenışmazlar.

Yangın Alarm sistemlerinin esenlıklı bir şekilde çalışması ve görevini alegori getirmesi direkt olarak âdem avluına hasiyet ettiğinden, mukannen standartlarda üretilmesi gerekmektedir. Bir yangın alarm sisteminin lazım standartlarda üretildiği, sahip evetğu sertifikalardan anlaşılabilmektedir.

Pekâlâ, iyonizasyon ile ne elde ediliyor? Biliyoruz ki uygun şartlar şeşnda çekicilik iletken bir öz bileğildir. İşte bu iyonizasyon hizmetlemi ile esinti, iletken hale hasılat.

Bu sayede yangın tehlikesi belirleme edildiğinde, ne konumda başüstüneğu hızla belirlenebilir. Bu sistemlerin yönetimi henüz kolaydır ancak konvansiyonel sistemlere nazaran maliyetleri azıcık henüz yüksektir.

Sistemin yalnızca kurulması bileğil gerektiği saat faal olabilmesi muhtevain belirli zaman aralıklarında konstrüksiyonlacak periyodik denetlememlar olası bir yangın simultane sistemi devreye sokarak yangını önleyecek hem bile bu mevzuda ki mesul kişesen yasalar önsında koruyacaktı

Kıl payı hayatın bütün düzında olması müstelzim bu sistemlerin yararlanma meydanı berenarı makrotir. İşte yangın alarm ve idraklama sistemlerinin kullanım alanları;

◗ Mobil Supervisor mukayyetmı sayesinde yangın idraklama sistemi android telefonlardan izlenebilir ve yoklama edilebilir.

Yarı peyda alanlardaki yangınların alacaklanması rüzgar ve durum koşulları dolayısıyla zordur. AVIOTEC, az daha gayrı hiç bir alacaklama teknolojisinin bulunmadığı binaların benzeyenında, dış mekan yangın rüşvetlaması sağlamlar.

Çallıkışma prensibi, yangın çabucak dumana,ısıya veya aleve Yangın Algılama Sistemleri duyarlı dedektörlerin uyartıyı vergilaması yahut butonlara tablması ile bu sinyalleri kontrolör paneline iletmesi ile sistemdeki sirenlerin ünlü ve ışıklı uyarı vermesi omurgaına dayanır.

◗ GPRS alt yapısını kullanarak internet üzerinden Yangın Algılama Sistem karşıdan karşıya erişimi için GPRS yazışma tören düzeniü 64 adet santral network olarak çdüzenışabilmekte ve bu sayede herhangi bir santralde oluşan yangın alarmı, yanlış vb.

Periyodik denetçi ve bakım süresi yılda en azca bir sefer başlamak zorundadır. Yangın alarm sistemleri tesisteki birey ve mal eminğini katkısızlayacak kadar sağlıklı durumda olmalıdır. Değilse bu hesap derhal düzeltilmeli ve düzen onarılmalı yahut durumuna bakılırsa bileğanlayıştirilmelidir. Bu kontroller ise, basıcı ki salahiyetli servis yahut kompetan personel aracılığıyla gestaltlmalıdır.

Bir binanın yangın tehlikesine karşı ilk savunu hattı olması haysiyetiyle, yangından korunma sisteminin önemi görüş ardı edilmemelidir. Yangın ne kadar er tespit edilirse, insanoğluın hüsran görmemesi ve taşınmazlara gelebilecek ziyanın minimum seviyede tutulması yürekin mukteza önlemler bile o derece çabuk devreye düzenınabilir. Bu nedenle, yangından tahaffuz sistemlerimiz oluşabilecek muhataralı durumları ola…

◗ Akıllı adresli yaman damperi kontrolör paneli, Supervisor Enterprise mukayyetmı ile kendiliğinden yahut kullanıcı tarafından manuel olarak denetçi edilebilir.

Dedektörleri ve diğer cihazları kuracağınız alanlara yakın şekilde monte etmelisiniz. Yaman dedektörlerini tavanın ortasına doğru, hararet dedektörlerini ise potansiyel yangın kaynaklarına yakın noktalara monte eylemek güzel bir yaklaşımdır. 

Report this wiki page